Toont alle 5 resultaten

Toon filters

Bokovka 2016

20,50
Dit is een robijnrode en fruitige cuvee speciaal gemaakt voor Bokovka-wijnbar in Praag. Een intens aroma van bosvruchten, cacao en vanille. Zeer geschikt voor bij hertenvlees maar ook bij desserts met chocolade en bij kazen.  

Grüner Veltliner 2016 Maulbeerpark

25,50
Grüner Veltliner. Biologische Dynamisch. Krachtig, expressief en inhoudelijk. Mondvullend elegant en strak geweven. De aroma's variëren van vers tropisch fruit zoals rijpe ananas en suikermeloen tot gembertonen, waarbij ook voldoende ruimte wordt gegeven aan de klassieke Veltliner-smaak. Filigraan tannines en fijne bitterstoffen, minerale zoutheid en compacte zuurgraad onderstrepen een compacte en geconcentreerde body die recht en zorgeloos over het gehemelte loopt.

Monday Lisa 2016

16,00
Monday Lisa 2016 van Dom Bliskowice is een fruitig, elegant en complexe wijn, een explosie van bramen zowel in de neus als in de mond. Veel zwarte kersen ook, plus rozemarijn en een vleugje mos. Wijn 3 weken met de schil gefermenteerd, daarna 6 maanden op staal en 8 maanden in oude eiken vaten verder gerijpt.

Pigéage 2016 Edelspitz

21,00
Pigéage Edelspitz. Cuvée van Gewurztraminer, Pinot gris. Unieke oranje wijn met een productie van 600 flessen per jaar. Het wordt ambachtelijk geproduceerd, zonder tussenkomst. Het benadrukt het authentieke karakter van de wijnen uit Nový Šaldorf, waaraan ook de Duitse naam Edelspitz is verbonden. Donker amber, oranje kleur. Het aroma is sterk kruidig, zoet, doet denken aan punch of sherry. De smaak is zeer rijk, sterk kruidig, droog tot bitter met tonen van gekonfijt fruit. De afdronk is exotisch en lang.

Pinot Noir 2016

16,00
Prachtige Pinot Noir. Biologisch. Pittig, vol met frisse fruitige lading. Smaak rode bessen en wild, lange afdronk zeer fijne tannine. Tonen van hardhoutrook en frambozenjam