Toont alle 3 resultaten

Toon filters

Grüner Veltliner 2017 Maulbeerpark

25,00
Grüner Veltliner van de Maulbeerpark wijngaard. Zeer de moeite waard! Biologische Dynamisch. Krachtig, expressief en inhoudelijk. Mondvullend elegant en strak geweven. De aroma's variëren van vers tropisch fruit zoals rijpe ananas en suikermeloen tot gembertonen, waarbij ook voldoende ruimte wordt gegeven aan de klassieke Veltliner-smaak. Filigraan tannines en fijne bitterstoffen, minerale zoutheid en compacte zuurgraad onderstrepen een compacte en geconcentreerde body die recht en zorgeloos over het gehemelte loopt.

Riesling 2017 Tobel

22,50
Riesling Tobel 2017 is een stralend citroengele wijn met een geurig boeket van wit fruit, kruiden en bloemen. Sappige perzik met een stevige, frisse en levendige structuur. Rechtlijnig en direct, geconcentreerd en nauwkeurig. Spanning en grip geven een veelbelovend lange afdronk.

Sauvignon 2017 Edelspitz

21,00
Sauvignon Blanc Edelspitz. Unieke witte wijn met een productie van 600 flessen per jaar. Het wordt ambachtelijk geproduceerd, zonder tussenkomst. Het benadrukt het authentieke karakter van de wijnen uit Nový Šaldorf, waaraan ook de Duitse naam Edelspitz is verbonden. Licht gouden kleur. Aroma van rijpe witte grapefruit en ananas. De smaak van rijpe ananas met een vleugje vanille. De afdronk is rijk en verrassend lang.