Biodynamische wijnboeren werken biologisch maar gaan een stap verder dan hun biologische collega’s. Eén van de meest opmerkelijke methoden van de biodynamische wijnboeren is het gebruik preparaten om compost te verrijken. Specifieke plantenresten, mineralen en koemest worden in koehorens begraven. Enige tijd later worden ze verwerkt in compost of in de wijngaarden uitgestrooid. De biodynamisch bewerkte grond bevat meer micro organismen en de wortels van de wijnranken zijn dikker. Hieronder de Standaard® biodynamische wijnen. Meer informatie
Chardonnay 2014 Kirchberg
Chardonnay 2019
Grüner Veltliner 2016 Maulbeerpark
Grüner Veltliner 2017 Maulbeerpark
Grüner Veltliner 2018 Edelspitz
Grüner Veltliner 2020 Maulbeerpark
Grüner Veltliner 2020 Wachrein
Merlot 2018
ORAN 2016
Pet Nat Rosé 2021
Pigéage 2016 Edelspitz
Pinela 2018
Pinot Noir 2019
Queenoa
Retro Selection 2018
Riesling 2015 Tobel
Riesling 2017 Tobel
Rosé 2020
Roter Veltliner 2019
Met de hand geplukt in 25 kg boxen. Langzaam en voorzichtig geperst nadat de druiven 14 uur met schil hebben gelegen. Spontaan gegist in Rvs tank meer dan 12 maanden gerijpt. Ongefilterd gebotteld. Beetje kruidig in de neus. Vettig in de mond, fris, levendig.