Mousserende wijn is wijn waarin zich koolzuurgas bevindt en wat de wijn het bubbeltje geeft. Een wijn wordt grofweg op 3 verschillende manieren mousserend gemaakt. Door gisting op de fles, door toevoegen van koolzuurgas in de wijntank of direct in de fles. Hieronder dé Standaard®mousserende wijnen.

Toont alle 2 resultaten

Toon filters

Pet Nat Rosé 2021

21,00
Een rose van de Zweigelt met een licht mousserend bubbeltje. Mat-rose met bronzen reflecties. Geur van sinaasappels met kaneel en kardemom; extreem lange fijne parelmoerzachte bubbels, zacht mondgevoel, rabarber, sinaasappels en ananas-aardbeien. Extreem gemakkelijk te drinken, delicate fruitzoetheid met verfrissende zuren, lange sinaasappelsmaak.  

Sekt 2020 Schloss Kirchberg

25,50
Een prachtige Sekt Brut. Verfijnd, elegant, peer, perzik, gele appels, fijne zuren, een krokante ziltigheid en met een minimaal rijpingszoetje. Gemaakt van twee bourgondische druiven 30% Chardonnay en 70% Blauburgunder (Pinot noir). Biologisch dynamisch en gastronomisch aangenaam.