Wil je graag eens met iemand een goede wijn drinken maar weet je niet wat je moet kiezen verras dan jezelf of een ander met een mooie selectie van Standaard®wijn. Gegarandeerd bijzonder, authentiek, duurzaam, spannend én lekker! Hieronder de Standaard® Wijnpakketten

Toont alle 3 resultaten

Toon filters

Proefpakket miniflesjes Vino Cibulka 2022

14,50
Een mooie set van vier miniflesjes (0,187l) biologisch geproduceerde wijnen uit hét wijngebied Zuid-Moravië in Tsjechië. Set bestaat uit 2 witte: Sauvignon Blanc, Pinot Gris en 2 rode: Merlot en Pinot Noir. Ideaal om iemand kado te doen of om op een avond 4 wijnen even te proberen. De Sauvignon Blanc is half droog en heeft 13% alcohol. De Pinot Gris is droog en heeft 13,5% alcohol. De Pinot Noir  is droog en heeft 15,5% alcohol. De Merlot 13,5%.

Standaard® JUNI verrassings wijnpakket – 6 fles

115,00
Ontdek de Standaard® wijnen als verrassing. Leuk om jezelf kado te doen, makkelijk als je geen keuze kunt maken, prettig geregeld. Elke maand opnieuw een variëteit aan makkelijk drinkbare bijzondere wijnen. Ook verkrijgbaar als 3 fles verrassingsbox.

Standaard® JUNI Verrassings wijnpakket- 3 fles

57,50
Ontdek de Standaard® wijnen als verrassing. Leuk om jezelf kado te doen, makkelijk als je geen keuze kunt maken, prettig geregeld. Elke maand opnieuw een variëteit aan makkelijk drinkbare bijzondere wijnen. Ook verkrijgbaar als 6 fles verrassingsbox.