Biodynamische wijnboeren werken biologisch maar gaan een stap verder dan hun biologische collega’s. Eén van de meest opmerkelijke methoden van de biodynamische wijnboeren is het gebruik preparaten om compost te verrijken. Specifieke plantenresten, mineralen en koemest worden in koehorens begraven. Enige tijd later worden ze verwerkt in compost of in de wijngaarden uitgestrooid. De biodynamisch bewerkte grond bevat meer micro organismen en de wortels van de wijnranken zijn dikker. Hieronder de Standaard® biodynamische wijnen. Meer informatie
Chardonnay 2021
Grüner Veltliner 2019 Brunnen
Grüner Veltliner Wachrein 2022
Pinela 2018
Queenoa
Retro Selection 2018
Rosé 2020
Roter Veltliner 2022
Met de hand geplukt in 25 kg boxen. Langzaam en voorzichtig geperst nadat de druiven 14 uur met schil hebben gelegen. Spontaan gegist in Rvs tank meer dan 12 maanden gerijpt. Ongefilterd gebotteld. Beetje kruidig in de neus. Vettig in de mond, fris, levendig.